Berze în tandem

La început de an

Singura rezoluție pentru 2019 este pentru mai multă iubire. Mai multă înțelegere, mai multe priviri calde, mai multe îmbrățișări, mai multe uși deschise.

Cred că iubirea este un dar, este ceva ascuns dar nu prea departe de noi. Este firul pe care cred că poți merge la sigur în alegerile care contează. Mai mult timp și mai puțin haos. Mai multă comuniune. Am rătăcit tradiția veche de a trăi împreună și suferim mult. Chiar și felul în care nu mai avem control asupra a ceea ce mâncăm vine din mai puțină comuniune.

Vizionar Mark Zuckerberg intuind prioritatea omului de a străluci într-o comunitate. De a fi viu și vizibil în viața și prin prezența celorlalți. Atunci când ești cu ceilalți și ceilalți sunt prezenți în viața ta greutățile de orice fel sunt depășite mai ușor. Nu doar a trăi împreună ci a cere și rodi iubirea este ceea ce vindecă întunericul și exorcizează rănile. 

Iubirea nu caută la ale sale dar adaugă bogăție de contururi dragi în suflet, o reacție inversă ce crește prin diminuare. Vă urez un an plin de iubire!

Lasă un răspuns